Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 12. 2020

10 000 hodin

10 000 hodin

graphics by @Sterrhinae

 

10 000 hodin

„Bouřlivá noc z pátku na sobotu se odehrála v luxusní čtvrti Spanish trail v Las Vegas. Na místo byly přivolány téměř veškeré pořádkové složky města a podle předběžných odhadů se zdá, že se škody vyšplhají do řádu milionů. Ohniskem problémů se stal páteční večírek ve vile Nathana Alvareze, současného šampiona velterové váhy UFC ve smíšených bojových uměních. Prozatím není známo, zda byl Alvarez na večírku přítomen či nikoliv, té noci měl být podle oficiálních zdrojů UFC na cestě do New Yorku, kde se nyní připravuje na své další utkání s Gunterem Saramosou. Ať už se tu noc však stalo cokoliv, na fanoušky oblíbeného Nathana čeká doma nemilé překvapení. Proslýchá se dokonce, že Jorge Batista, taktéž známý zápasník, který byl na večírku přítomen a zraněn neznámým útočníkem ranou do hlavy, zvažuje řešení své situace soudní cestou."


Takhle nějak to podal v pondělí ráno Las Vegas Review-Journal. V podstatě měli pravdu ve všem. Ten večírek se zvrhl ve fakt děsný bordel, o tom nebylo pochyb. Policajtů se tam sjelo i ze sousedních okrsků, to taky odpovídalo. Blikali tam těmi svými majáky až do svítání, takže všichni zbohatlíci z domů odvedle tu noc nespali. V čem se však mýlili, byl sám Nathan. Ten tam byl. Stála jsem zrovna vedle něj, když mu na záda šplíchli tu záchodovou vodu z vodní pistolky. Přesně tam to začalo. A skončilo to tím, že jsem Jorgeho Batistu vzala po hlavě svojí kabelkou. 
Tehdy jsem netušila, že ten večer bude mít ještě dlouhou dohru. Netušila jsem, že tak kolosální průser může být nakonec to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář